Curs pràctic de jardineria i horticultura per a joves en risc d’exclusió

Imagen noticia
Comença el judici per l’atemptat terrorista de Les Rambles, on van ser assassinats dos rubinencs
9 de noviembre de 2020
Imagen noticia
L’Escola de Música celebra Santa Cecília amb un concert en línia i una activitat a les escoles
11 de noviembre de 2020

Curs pràctic de jardineria i horticultura per a joves en risc d’exclusió

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha tornat a posar en marxa aquest dimarts el curs pràctic de jardineria i horticultura dirigit a una desena de joves en risc d’exclusió social. La formació, que ofereix recursos a les persones participants perquè els sigui més fàcil trobar feina, va quedar aturada al març per la situació sanitària provocada per la covid-19.

El curs va a càrrec de la cap de planta dels horts municipals de Cova Solera i membre de la cooperativa L’Ortiga, Dulos Cruset, i aborda diferents aspectes. Les persones assistents aprendran a utilitzar maquinària agrícola, com ara desbrossadores, motocultors, segadores i podadores d’alçada, i coneixeran com construir un hivernacle i com elaborar un planter ecològic, a més de les especificitats dels arbres fruiters i de les plantes aromàtiques, com per exemple habilitar un sistema de reg i el marc de plantació i el calendari d’un hort ecològic.

Un cop completada la formació, els joves rebran un certificat d’assistència. L’objectiu de l’acció formativa és ajudar les persones, especialment els joves, que es troben en situació de vulnerabilitat a introduir-se en el mercat laboral.