Detingut un home de Rubí que drogava prostitutes per després violar-les i robar-les

Imagen noticia
L’Ajuntament vol impulsar un alberg social i una promoció de 6 habitatges per a joves
29 de enero de 2019
Imagen noticia
Mostra de portades de Clásicos Alfaguara a Lectors al tren
31 de enero de 2019

Detingut un home de Rubí que drogava prostitutes per després violar-les i robar-les

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra van detenir a mitjans de gener un home de 32 anys de nacionalitat espanyola i veí de Rubí com a presumpte autor de diversos delictes d’àmbit sexual, delictes contra la salut pública, robatori amb violència i defraudació de fluid elèctric.

L’home contactava amb dones que exercien la prostitució a través de pàgines web i un cop havia establert contacte les recollia en un punt prèviament acordat per portar-les al seu domicili. El detingut disposava de dos pisos, un a Rubí, i un altre a Cànoves i Samalús, un municipi del Vallès Oriental. De camí o en el pis, els hi subministrava drogues i sota els seus efectes practicava sexe amb elles sense que les víctimes poguessin recordar res posteriorment. Després de violar-les, els hi sostreia les pertinences i les deixava en algun lloc públic, on algun ciutadà les trobava i alertava el 112.

La policia va aconseguir detenir el presumpte violador interceptant-lo quan anava al seu pis de Rubí en companyia d’una dona que exercia la prostitució i que anava sota l’efecte de les drogues. Posteriorment, els agents van fer escorcolls en els dos immobles del detingut i van localitzar tota mena d’objectes de caràcter sexual, diverses varietats de substàncies estupefaents, pastilles estimulants per facilitar l’erecció, roba interior femenina, cosmètics, documentació i objectes de les víctimes. Al domicili de Rubí, també hi van trobar 330 plantes de marihuana i van detectar que s’havia manipulat la instal·lació elèctrica de forma fraudulenta.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció de funcions de guàrdia de Granollers va decretar el seu ingrés a presó.