Diari de Rubí enceta nova etapa: l’edició serà quinzenal i inclourà més pàgines i nous continguts

pons cirac
Lliurament de premis del Concurs de Pintura Pons Cirac de la Fundació Museu Vallhonrat
5 de octubre de 2022
Un monòleg amb molt humor, un espectacle familiar i un concert, noves propostes a La Sala
7 de octubre de 2022

Diari de Rubí enceta nova etapa: l’edició serà quinzenal i inclourà més pàgines i nous continguts

Diari de Rubí inicia aquest mes d’octubre una nova etapa, passant de ser un setmanari a ser una publicació quinzenal, que inclourà més pàgines, més tirada i nous continguts. 

Segons explica Chus González Mas, gerent de la capçalera informativa local, la publicació apostarà per oferir als lectors més reportatges, més entrevistes, més opinió i espais de reflexió i altres nous continguts relacionats amb la ciutat, sense deixar de banda el més destacat de l’actualitat rubinenca.

González Mas assenyala que les pujades consecutives del cost del paper i de la impressió i la baixada de la publicitat -única font d’ingressos del mitjà- són alguns dels motius que han propiciat la decisió d’apostar per un nou format. “En moments com aquest, tots ens hem de reinventar”, assenyala, i insisteix que “la ciutat es mereix tenir un mitjà de comunicació en paper, fet aquí i majoritàriament per gent de Rubí, i per això, seguirem al peu del canó”.

A més, tota l’actualitat local es podrà seguir de manera immediata a través de la web del mitjà (www.diariderubi.com) i de les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

D’altra banda, en aquesta nova etapa, es mantindran les edicions especials de Nadal, Festa Major i Eleccions Municipals.

El gerent de Diari de Rubí també agraeix als lectors i lectores i a tot comerç local el suport rebut des que l’any 1993 va néixer el mitjà i espera que “aquest suport es mantingui per molts anys més”.

Diari de Rubí mantindrà la capçalera i passarà a ser una publicació quinzenal, independent i gratuïta, com fins ara i es mantindran els més d’un centenar de punts de repartiment establerts. 

La redacció del mitjà es troba situada al carrer Pere Esmendia, 25, 1r 2a (a sobre del Grup Policlínic i prop del Jutjats).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *