El 39è concert nadalenc de sardanes donarà la benvinguda al 2019

Imagen noticia
Primàries Rubí compta amb més de 300 electors inscrits
21 de diciembre de 2018
Imagen noticia
Una nadala solidària marca el tret de sortida del nou estudi Essentia Beyond
27 de diciembre de 2018

El 39è concert nadalenc de sardanes donarà la benvinguda al 2019

Imagen noticia

El Foment de la Sardana de Rubí ja ho té tot a punt per al tradicional concert nadalenc de sardanes, que enguany arriba a la seva 39a edició. La cita sardanista servirà per donar la benvinguda a l’any nou i tindrà lloc el dimarts 1 de gener a les 19 hores al Casal Popular.

Enguany, el concert serà interpretat per la cobla Jovenívola de Sabadell, que interpretarà un programa dividit en dues parts.

La primera part inclourà temes com El cràter de Montsacopa, de Manel S. Puigferrer; El petit Oriol, de Josep Prenafeta; La vinya de l’avi (tenora), de Ricard Viladesau; Noces d’or a Rubí, d’Heribert Segalà; Canvi d’aires de Conrad Rafart i Festa a Rubí de Jordi Molina.

A la segona part, serà el torn de peces com A la Bisbal, Aplec d’argent, de Francesc Cassú; Surt al balcó (tible) de Francesc Mas Ros, Com un passerell (flabiol) de Ricard Viladesau; Offenbachinan de Josep Solà; Tot festejant (vals) de Fèlix Martínez i Comín i Morenito (vals) de Josep Serra.

La Jovenívola de Sabadell està dirigida per Jordi Figaró i compta amb Denis Rojo com a flabiol solista, Enric Sànchez com a tible solista i Jordi Figaró com a tenora solista.