El camp de golf de Can Sant Joan resta tancat pels deutes

Imagen noticia
Els rubinencs podran participar en dos processos per decidir en què s’inverteixen 200.000 euros
4 de mayo de 2018
Imagen noticia
‘Els tres porquets es caguen de por’, al teatre La Sala
8 de mayo de 2018

El camp de golf de Can Sant Joan resta tancat pels deutes

Imagen noticia

El camp de golf de Can Sant Joan, situat entre Rubí i Sant Cugat, està tancat des de finals d’abril. Gestionat per Puro Campo SL, l’equipament esportiu està asfixiat pels deutes i embargat per Hisenda des de finals del 2017.

Davant d’aquesta situació, la Federació Catalana de Golf ha informat del tancament del camp per ordre judicial. En un comunicat, la federació afirma que el camp restarà tancat de forma provisional i que està treballant per trobar un nou operador solvent per evitar el tancament definitiu de les instal·lacions.

El camp de golf de Can Sant Joan va obrir el 1994, dissenyat pel golfista Severiano Ballesteros, com el primer camp públic de Catalunya i va estar impulsat per la Federació Catalana de Golf, que es va fer càrrec de la concessió.

Els terrenys sobre els quals es va construir el camp són propietat de l’Institut Català del Sòl (INCAS?’L), motiu pel qual l’acord de cessió contempla el pagament anual de 18.184,50 euros fins al 2069.

El 2013 la federació va cedir els drets a l’empresa Metropolitan Golf Barcelona a canvi d’eixugar un deute de 2,3 milions d’euros.

La companyia es va fer càrrec de la gestió del camp fins que fa un any l’empresa Puro Campo SL va adquirir la concessió del camp de golf de Can Sant Joan.

Un dels responsables de l’empresa que es va quedar amb els drets d’explotació del camp va explicar a mitjans de comunicació de Sant Cugat que tenien previst fer millores i acollir en un futur campionats estatals.