El CAP Anton de Borja, en obres

Imagen noticia
L’Oficina de Serveis a l’Empresa programa una desena d’accions formatives a partir del setembre
9 de agosto de 2018
Imagen noticia
Tres rubinencs són evacuats d’Indonèsia després de l’episodi de terratrèmols
13 de agosto de 2018

El CAP Anton de Borja, en obres

Imagen noticia

Les obres de millora del Centre d\’Atenció Primària Anton de Borja, al barri del 25 de Setembre, avancen segons el previst. L\’equipament sanitari va tancar les seves portes el 28 de juliol. Des d\’aquell dia, els usuaris d\’aquest centre s\’han de desplaçar al CAP Sant Genís, a Sant Jordi Parc, per rebre atenció mèdica.

El projecte de millora del centre contempla reformar l\’entrada principal, millorant l\’accessibilitat amb la instal·lació de portes automàtiques. També s\’està renovant la zona dels consultoris d\’extraccions, els boxes d\’atenció i l\’àrea administrativa.

Les obres s\’estan realitzant aquest mes d\’agost aprofitant el descens en la demanda de serveis sanitaris que es produeix durant l\’estiu. Segons el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), gestor del CAP, el trasllat de l\’assistència no afecta els serveis que s\’ofereixen habitualment, ja que els espais del centre Sant Genís ha assumit sense problemes l\’activitat.

Pel que fa a la connexió entre els dos centres, l\’Ajuntament ha apuntat que aquesta queda garantida amb el servei ordinari de bus, ja que hi ha dues línies que tenen parada en les zones pròximes als dos equipaments, la 3 i la 7. Tant la ubicació de les parades com la complementarietat dels seus horaris faciliten el desplaçament de les persones usuàries, assenyalen des del consistori.

La previsió és que, a partir del dia 12 de setembre, el CAP Anton de Borja reobri amb normalitat.