El Casal de la Gent Gran lliura els premis del XVI Concurs de Poesia i Narrativa

Imagen noticia
El RRandom arrencarà per la revetlla i portarà a Rubí La Raíz, Antonio José, Maldita Nerea i Buhos
10 de mayo de 2018
Imagen noticia
El govern estudia rebaixes fiscals a les empreses que apostin per l’autoconsum energètic
14 de mayo de 2018

El Casal de la Gent Gran lliura els premis del XVI Concurs de Poesia i Narrativa

Imagen noticia

L’entrega de premis del XVI Concurs de Poesia i narrativa del Casal de la Gent Gran va tenir lloc aquest dijous amb l’assistència del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Moisés Rodríguez. El certamen, emmarcat en les Festes de la Primavera de l’entitat, va culminar amb l’actuació dels grups de Coral i Gòspel del Casal. L’acte va reunir un gran nombre d’usuaris de l’equipament del carrer Magallanes.

En total, es van repartir una dotzena de premis distribuïts en les següents categories: poesia en català, poesia en castellà, narrativa en català i narrativa en castellà.

Per a cadascuna d’elles es van lliurar tres guardons, un per part de la Generalitat de Catalunya, un altre per l’Ajuntament i un tercer per l’Associació de la Gent Gran i el seu Entorn.

«Estem molt orgullosos d’acompanyar la gent gran de la ciutat, aquest cop, en un concurs literari que recull en moltes ocasions l’experiència vital dels seus autors. Els felicitem per tots els seus textos i els animem a participar de nou l’any que ve», va assenyalar Rodríguez.

Les Festes de la Primavera del Casal continuen el 16 de maig amb l’actuació dels grups de country i sevillanes del Casal; l’espectacle del grup Casal Xou el 22 de maig i la mostra de balls de saló i de sardanes el 28 de maig.

Equipament cívic
El Casal és un equipament cívic destinat al col·lectiu de les persones grans que vol promoure el benestar i la participació com a membres actius de la societat. Ofereix a les persones usuàries serveis i activitats i col·labora amb el teixit associatiu cedint a les entitats l’ús d’espais per fer activitats de caràcter cívic i social.

Així, al voltant del Casal de la Gent Gran han nascut diferents entitats culturals com ara l’Associació de Gent Gran de Rubí o el Casal Xou de la Gent Gran.