El Casal Popular, ple de gom a gom durant les funcions nadalenques de l’obra ‘Els Pastorets’

Imagen noticia
La jove rubinenca Sílvia Boix, una de les promeses del taekwondo
29 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Més de 3.500 persones visiten el Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera
3 de enero de 2018

El Casal Popular, ple de gom a gom durant les funcions nadalenques de l’obra ‘Els Pastorets’

Imagen noticia

Centenars de rubinencs i rubinenques han pogut gaudir de les dues primeres funcions de l’obra ‘Els Pastorets’, la tradicional funció nadalenca que interpreta anualment el grup de teatre escènic del Casal Popular i l\’Escola de Sardanes Flor de Neu. Un públic divers, principalment familiar, ha omplert el Casal Popular de gom a gom durant aquests primers passis. L’espectacle, dirigit per Daniel Bové i basat en el clàssic de Folch i Torres, destaca enguany per quatre novetats: la música en directe d’un grup de sis artistes de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, la renovada coreografia de les fúries, els vestuaris de Llucifer i Satanàs i el nou decorat del Temple.

El planter d’actors i actrius compta amb cares ja conegudes pel públic i altres noves, a més d’exhibir una gran riquesa d’edats: infants, adolescents i adults interpreten els personatges d’aquesta obra de teatre. En total, l’equip artístic i tècnic de l’obra està format per més d’un centenar de persones. ‘Els Pastorets’ narra diversos episodis bíblics com el naixement de Jesús i el camí dels pastors cap a Betlem amb molt sentit de l’humor i temes pagans durant el viatge dels pastors, protagonitzat per Lluquet i Rovelló, a més de reflexionar sobre aspectes com la lluita entre el bé i el mal representada a través del conflicte entre els personatges de Llucifer i Satanàs.

L’espectacle continua sent una de les activitats més exitoses del Nadal a Rubí, que es representa tradicionalment arreu del territori català amb grups de teatre amateur. La primera funció de l’obra ‘Els Pastorets a Rubí’ es remunta al 1924, mentre que l’adaptació de Josep Maria Folch i Torres es va publicar el 1916.

La darrera representació de l’obra tindrà lloc el 7 de gener a les 18 hores al mateix espai del Casal Popular. En quant al preu, les entrades costen 6,50 euros amb la tarifa normal, 5 euros per a infants fins a 10 anys i jubilats, i 4 euros per a socis de La Xarxa i del TR3SC. Els interessats poden comprar els tiquets a la taquilla minuts abans de l’espectacle o a través del web a www.casalpopular.org.