El Celler inicia un cicle d’espectacles infantils

Nova butlleta guanyadora a Rubí del joc de la Bonoloto
10 de abril de 2015
El Peacock Rubí Art Festival vol reunir al Celler els millors artistes emergents
14 de abril de 2015

El Celler inicia un cicle d’espectacles infantils

Una tarda d’òpera i contes el passat dissabte al Celler va servir per iniciar el cicle d’espectacles infantils titulat ‘Els dissabtes en família’, que ja es va dur a terme l’any passat. Els espectacles, programats fins al mes de juny, abasten diferents disciplines artístiques, que van des de l’òpera fins a la música pop i rock, passant pel teatre, la fotografia i els contes. Les activitats seran sempre a les 18 hores i gratuïtes, però els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

La propera activitat relacionada amb el cicle serà el 25 d’abril i porta per nom ‘La càpsula del temps’. En aquest espectacle els infants podran expressar a través de diorames elaborats per ells mateixos com s’imaginen el Rubí del futur. Posteriorment, escriuran un text que s’introduirà en la càpsula del temps, que quedarà guardada al Celler amb l’objectiu de poder-la obrir d’aquí a uns anys.

El 23 de maig el protagonisme serà per la música. A través de l’activitat ‘El meu primer festival’ els infants podran compartir l’experiència d’organitzar un festival de música amb un grup de pop-rock, una actriu i una companyia de swing.

Per últim, el 6 de juny tindrà lloc el concurs fotogràfic ‘L’abecedari al Celler’, en el qual, a partir de l’observació d’aquest edifici i el seu entorn, els infants hauran de localitzar lletres en les diverses formes arquitectòniques i fotografiar-les. El 19 de juny, la Sala de les Tines del Celler acollirà una exposició amb les imatges preses pels participants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *