El Centre Excursionista posa en marxa un nou cicle d’audiovisuals de muntanya

Imagen noticia
Protesta als jutjats de Rubí contra la sentència del cas ‘La Manada’
27 de abril de 2018
Imagen noticia
L’Ateneu acull una xerrada sobre les obres d’art de Sixena i el conflicte de la seva propietat
2 de mayo de 2018

El Centre Excursionista posa en marxa un nou cicle d’audiovisuals de muntanya

Imagen noticia

El Centre Excursionista de Rubí (CER) ha posat en marxa un nou cicle d’audiovisuals de muntanya elaborats pels seus socis. Les sessions, obertes a tothom, seran els dies 10, 17, 24 i 31 de maig a les 20 hores i són d’activitats diverses com l’espeleologia, les travesses, l’alpinisme o l’esquí, entre altres. Tots els audiovisuals es projecten en alta definició en una pantalla de quatre metres i l’entrada és gratuïta.

El cicle arrencarà el 10 de maig i oferirà dues projeccions: ‘Interiors’, de Manel Miras, que mostra l’interior d’algunes cavitats subterrànies i ‘Camins, amics i cims’, de Quim Cucurull, que és una mostra de les travesses que organitza el CER, una de les activitats amb més participació.

El dia 17 de maig es veurà l’audiovisual ‘Alps 2017, quan els astres estan a favor’, una creació de Jordi Fort, un enamorat dels Alps. També s’oferirà el documental de Pere Abella ‘Alvernia, els volcans del massís central’, en el qual dona a conèixer el massís central de França, per a molts desconegut.

Finalment, aquell dia es podrà veure una cinta sobre rutes ferrades anomenada ‘Catalunya vertical’, que ha estat creada per Gregorio Sánchez.

El cicle continuarà el 24 de maig amb la projecció de tres nous films. ‘Si no vols pols, no vagis a Iran’, de Marc Gascón, que mostra la seva aventura en bicicleta creuant aquest país, serà el primer; mentre que ‘Life live Alaskan’, de Maite Manunelles, convida a fer turisme per Alaska. Finalment, ‘Toubkal’, de Xavi Torres, mostra l’ascensió fins al cim més alt del Marroc i del nord d’Àfrica.

El cicle finalitzarà el 31 de maig amb la projecció de Pito Costa ‘Esquí de muntanya la península de Kola’.