El Dia de l’arbre autòcton suma un centenar d’exemplars més a la ciutat

Imagen noticia
Els metges dels CAP de Rubí fan un seguiment massiu de la vaga convocada fins divendres
26 de noviembre de 2018
Imagen noticia
ERC demana que s’impulsi un saló de la infància i critica el túnel de llum
28 de noviembre de 2018

El Dia de l’arbre autòcton suma un centenar d’exemplars més a la ciutat

Imagen noticia

Rubí compta amb una nova zona arbrada des d’aquest diumenge. Amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre Autòcton, es van plantar un centenar d’arbustives i d’arbres autòctons de fulla caduca de diferents espècies: roures, freixes, lledoners, aurons, nogueres i alerços.

Amb aquesta acció, es completa l’adequació d’una zona a tocar de l’avinguda de les Flors. Es tracta d’un espai proper al parc dels Geranis, en concret, a la confluència entre les avingudes de les Flors i de Can Sucarrats.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i altres membres de l’equip de govern, van participar en la plantada d’aquest diumenge. L’alcaldessa va remarcar que «és important que el Dia de l’Arbre Autòcton s’hagi convertit en tota una tradició a Rubí. És una acció important, ja que, a banda de fer la ciutat més maca, contribuïm a regenerar el medi ambient i a conscienciar i educar al voltant de la importància de les zones verdes».

En paral·lel, l’Ajuntament ha condicionat un tram de l’avinguda de les Flors, on s’ha creat una vorera entre l’escola Ramon Llull i l’avinguda Can Sucarrats. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 15.843,67 euros sense IVA. A finals d’any, també hi ha prevista una millora de l’enllumenat d’aquesta avinguda.