El director teatral Sergio Cerdán porta a la Sala ?”n ‘Que nos quiten lo bailao’

Imagen noticia
El govern presenta el pressupost del 2021, que destinarà 4 milions d’euros en habitatge
30 de novembre de 2020
Imagen noticia
Les inspeccions per detectar pisos buits arrencaran al gener
2 de desembre de 2020

El director teatral Sergio Cerdán porta a la Sala ?”n ‘Que nos quiten lo bailao’

Imagen noticia

El rubinenc Sergio Cerdán dirigeix l\’espectacle \’Que nos quiten lo bailao\’, que formarà part de la programació de la Sala ?”n de Barcelona durant els diumenges de desembre. Cerdán és estudiant de Comunicació Audiovisual, guionista, director i actor i amb aquesta nova proposta porta als escenaris tres microteatres: \’Virusvisión\’, \’El que nunca te dije\’ i \’Vicios ocultos\’. Es tracta de tres peces que tracten des de diferents perspectives les relacions personals, les relacions sexo-afectives i també el festival d\’Eurovisió. Dues comèdies i un drama que conformen una aposta completa pel talent jove.

Cerdán ha escrit el guió de les tres petites obres i també hi participa com a actor, juntament amb el rubinenc Daniel Pérez i Itsaso Frasquier, Andreu Mauri, Pau Castillo i Sònia Catot. El disseny va a càrrec de Jordi Brandia.

\’Que nos quiten lo bailao\’ es representarà als escenaris de la Sala ?”n el 6, 13 i 20 de desembre a les 17.30 h. Les entrades ja es poden comprar a través d\’Atrápalo i Entradium.

Deixa un comentari