El festival benèfic Nochebuena para todos aposta enguany per artistes locals

Imagen noticia
C’s vol repetir a la ciutat el triomf electoral que va obtenir el 2015
7 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Bòjum comença a prendre forma
12 de diciembre de 2017

El festival benèfic Nochebuena para todos aposta enguany per artistes locals

Imagen noticia

El festival benèfic ‘Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad’, organitzat per l’Asociación Rociera de Rubí amb el suport de l’Ajuntament, ha apostat enguany per artistes i grups locals i també de poblacions properes. En anteriors edicions, el festival comptava amb algun grup o cantant convidat d’Andalusia.

Així ho han explicat Eulalia Sánchez, presidenta de l’entitat, i Antonio Illescas, vicepresident, que han animat la ciutadania a assistir i gaudir «d’un variat programa d’actuacions de molta qualitat» i alhora a col·laborar per ajudar les famílies més necessitades.

El festival, que tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre a partir de les 18 hores al teatre municipal La Sala, comptarà amb la participació solidària del grup de rumba Voces de Bohemia; la formació pop Grupo Revolución i els cantants de cançó espanyola Joaquín el Albero i La Ramoni.

També actuaran l’artista de rumba Paco Jara, el coro de l’Asociación Rociera, la Casa de Andalucía de Rubí i la banda Rubí Musical Segle XXI, que oferirà un atractiu repertori de pasdobles i nadales.

A més, l’esdeveniment comptarà amb l’exhibició de la parella de Terrassa Alejandro i Noemi, que han aconseguit diversos campionats del món i d’Europa en vàries modalitats de ball, així com el cantant Carlos Vilchez i el duet Juan y Miguel.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, ja es poden adquirir al Centre Cívic de Can Fatjó, a la Perruqueria M. Àngels i a La Sala, així com a l’estand de l’Asociación Rociera al Mercat. També es poden reservar al telèfon 625 570 933.

Com cada any, i ja fa 23, els diners recaptats seran repartits entre les entitats solidàries Càritas, Creu Roja i Fundació Iris.