El festival Nochebuena para todos recapta més de 3.500 euros per a entitats solidàries

Imagen noticia
El Can Mir celebra la segona jornada ‘Futbol per a tothom’
19 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Fragments del ‘Messies’ de Händel, en el Concert de Sant Esteve de l’Obrador Coral
21 de diciembre de 2017

El festival Nochebuena para todos recapta més de 3.500 euros per a entitats solidàries

Imagen noticia

El teatre municipal La Sala va acollir dissabte a la tarda una nova edició del festival Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad, que organitza des de fa 23 anys l’Asociación Rociera de Rubí. Gairebé sis hores de música i ball que van fer gaudir les més de 400 persones que van assistir a un esdeveniment que va servir per recollir més de 3.500 euros per a entitats solidàries.

El festival va comptar amb la participació d’una desena d’artistes i grups que van passar per l’escenari oferint un variat i amè programa d’actuacions. Rumba, cançó espanyola, flamenc, pasdobles o música pop, van ser alguns dels estils que van sonar amb força a La Sala, on no va faltar tampoc l’humor amb el duet Juan y Miguel o les exhibicions de la parella de ball Alejandro y Noemí, reconeguda amb diversos guardons a escala europea.

El públic va recompensar les diferents actuacions amb llargs aplaudiments i, malgrat la durada del festival, alguns van reconèixer que se’ls havia fet curt.

Després de la primera part del festival, que va ser presentat pel locutor de ràdio Antonio Menchón, va tenir lloc el lliurament dels diners recaptats, que es van dividir a parts iguals entre les entitats Creu Roja Rubí-Sant Cugat, Càritas Rubí i la Fundació Iris, que treballa amb menors i persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de l’organització, Antonio Illescas, vicepresident de l’Asociación Rociera, ha agraït la participació dels artistes i grups que van actuar, així com la fidelitat del públic rubinenc.

D’altra banda, fins aquest dissabte l’entitat continua recollint aliments, joguines i donatius a la parada que té al Mercat Municipal, per a distribuir-los entre les famílies més necessitades de Rubí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *