El Ford T de bombers de Rubí no falla en la seva cita amb el Rally de Sitges

Imagen noticia
Protecció Civil activa una prealerta pel risc de nevades en cotes baixes
19 de març de 2018
Imagen noticia
Visites guiades per l’exposició ‘Sud-amèrica. Fotografies en 3D’
21 de març de 2018

El Ford T de bombers de Rubí no falla en la seva cita amb el Rally de Sitges

Imagen noticia

El Ford T de bombers de l’Ajuntament de Rubí, que data del 1925, ha participat de nou en el Rally Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges, conegut popularment com el Ral·li de Sitges, que enguany arribava a la seva 60a edició.

De la mà de l’entitat Amics dels Automòbils Antics de Rubí, qui s’encarrega de la seva conservació, el Fort T rubinenc va participar en les diferents activitats prèvies organitzades al voltant del ral·li, com l’exposició dels vehicles d’època participants al Centre Comercial L’Illa Diagonal, que va tenir lloc el passat dissabte 3 de març.

Enguany, hi han participat 90 vehicles i 20 motos, tots ells fabricats abans del 1928.

L’endemà, tots els vehicles participants, amb els seus passatgers vestits en concordànça al vehicle, van sortir des de Barcelona fins a Sitges, on finalitzava el ral·li.

El vehicle rubinenc va patir algun problema durant el recorregut per les costes del Garraf en direcció a Sitges, però finalment va arribar rodant per participar en la tradicional desfilada pels carrers del centre de Sitges, on va despertar l’admiració i l’entusiasme del públic assistent.

Deixa un comentari