El Gra impulsa un concurs de fotografia de confinament

Imagen noticia
Mor per coronavirus Maria Rusiñol, molt coneguda i estimada a la ciutat per exercir durant molts anys com a infermera
4 de abril de 2020
La pregunta es: ¿Por qué los niños y niñas con TEA necesitan salir a la calle?
7 de abril de 2020

El Gra impulsa un concurs de fotografia de confinament

Imagen noticia

El Grup Fotogràfic El Gra impulsa el concurs de fotografia Confinament 2020, amb temàtica lliure, però relacionada amb el confinament pel coronavirus: interiors, exteriors, bodegons, retrats, documental, etc. El concurs està obert als socis de l\’entitat i també a la resta de la ciutadania.

La fotografia es pot fer amb el mòbil o amb la càmera i pot estar retocada amb tècniques posteriors. El format serà JPG, en color o en blanc i negre, sense logotip ni copyright ni tampoc marca d\’aigua. El nom de la imatge durà el format Cognom1-Cognom2-Nom.jpg i la mida en píxels no ha de superar els 1024×1204 ni superar els 5 MB. Si no sabeu ajustar-ho, els tècnics del Gra s\’encarregaran de fer-ho.

El treball s\’haurà d\’enviar a [email protected] i es podran visualitzar al grup de Facebook de l\’entitat. La votació es farà a través de Facebook clicant el botó \’M\’agrada\’ a un màxim de cinc fotografies.

El límit per enviar les imatges és la mitjanit del 13 d\’abril i les votacions es faran entre el 15 i el 19 d\’abril. Hi haurà 10 guanyadors de les fotos més votades que es publicaran al web d\’El Gra.

L\’entitat es compromet a no fer cap difusió comercial de les fotos i farà constar sempre l\’autoria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *