El mag Selvin presentarà la Gran Gala Internacional de Medimàgic

Imagen noticia
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
22 de mayo de 2018
Imagen noticia
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
24 de mayo de 2018

El mag Selvin presentarà la Gran Gala Internacional de Medimàgic

Imagen noticia

El reconegut mag rubinenc Selvin presentarà aquest dissabte la Gran Gala Internacional de Màgia, organitzada en el marc del festival Medimàgic 2018, que se celebrarà durant el cap de setmana a Sant Joan de Mediona, a l’Alt Penedès.

Selvin conduirà una gala que comptarà amb la participació de set il·lusionistes d’estils molt diversos i de reconegut prestigi internacional. Entre aquests, destaca la maga xinesa Jade, que vindrà especialment des de Sant Francisco per participar en aquest esdeveniment. També hi participaran Solange Kardinally, que actualment triomfa amb el seu espectacle de màgia de canvi de vestuari al Circ Amar de França, Miguel Muñoz, especialista en la manipulació de boles de vidre i aigua que acaba de finalitzar una exitosa gira per la Xina, o el mag Hausson, Premi Nacional de Cultura i Vareta d’Or a Montecarlo.

Les entrades per assistir a la gala, que tindrà lloc aquest dissabte a les 21.45 hores al pavelló Antoni Ramallets de Sant Joan de Mediona, ja estan a la venda a www.codetickets.com. El preu és de 12 euros i de 15 euros si es compren el mateix dia a taquilla.

Medimàgic 2018, del qual Selvin també n’és el director màgic, és un festival internacional de màgia i il·lusionisme que vol fer arribar aquest art a tota la família. El festival també oferirà altres activitats al llarg de tot el cap de setmana com una gala infantil, una de joves talents i un homenatge al Mag Lari.