El Museu Vallhonrat regalarà un conte als infants entre els 6 i els 10 anys

molí de la noguera
El Rubí d’abans: L’antic molí de la Noguera
1 de septiembre de 2022
L’Ajuntament impulsa una campanya per promoure l’emprenedoria entre les dones
1 de septiembre de 2022

El Museu Vallhonrat regalarà un conte als infants entre els 6 i els 10 anys

Redacció

La Fundació Museu Vallhonrat obsequia a tots els infants rubinencs que tinguin entre 6 i 10 anys amb el conte ‘Vine al Museu Vallhonrat’. Es tracta d’una publicació infantil escrita per l’escriptora Núria Julià i amb dibuixos de la il·lustradora Elena Boixader. El conte té uns textos senzills acompanyats per una desena de dibuixos plens de color que permeten un recorregut per les diferents sales i el jardí del museu.

El personatge central del conte és la torre d’aigua construïda en el jardí, que dona la benvinguda a un grup d’alumnes i els acompanya durant la seva visita, adaptant la seva indumentària a cada temàtica de la sala. També hi ha un apartat final d’activitats didàctiques.

Per recollir el compte, els infants hauran de passar per la recepció de Finques Vallhonrat, al passeig Francesc Macià, 80, amb un document acreditatiu. 

D’aquesta forma, la Fundació Museu Vallhonrat pretén continuar treballant per potenciar la cultura i part de la història local perquè els infants rubinencs la coneguin.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES