El musical ‘El cicle vital’, inspirat en ‘El rei lleó, es representarà al març a La Sala

Imagen noticia
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
27 de febrer de 2020
Imagen noticia
Participativa celebració del Dia d’Andalusia a Rubí
2 de març de 2020

El musical ‘El cicle vital’, inspirat en ‘El rei lleó, es representarà al març a La Sala

Imagen noticia

El teatre municipal La Sala acollirà el diumenge 22 de març la posada en escena de l’espectacle ‘El cicle vital’, inspirat en l’aclamat musical ‘El rei lleó’. L’obra, adaptada i dirigida per Maria Torras, està interpretada per la companyia 9’s a Cors i es va estrenar el juliol del 2019 a Cabrils. L’acollida per part del públic va ser excel·lent i ara està de gira per diversos teatres de Catalunya.

‘El cicle vital’ recrea la història d’en Simba, un cadell de lleó hereu del tron de la sabana. A causa d’un accident provocat pel seu malvat oncle Scar, és desterrat injustament. Lluny de la seva llar, en Simba farà amistat amb el Timón i en Pumba, que es convertiran en la seva família i l’ajudaran, juntament amb la Nala, a recuperar el tron que legítimament li correspon i que li va ser arrabassat per l’Scar i les hienes després de la mort d’en Mufasa.

L’obra és un espectacle musical de caràcter familiar que fomenta valors com l’amistat, la responsabilitat, el respecte a la natura i que demostra la vinculació de cada un de nosaltres amb les nostres arrels, fent-nos formar part del gran cicle vital. El repartiment del musical consta de 22 actors i actrius d’entre 10 i 58 anys i també hi participa un conjunt de quatre músics que interpreten la banda sonora en directe.

Presència rubinenca
Entre l’elenc del musical, destaca la presència de l’actor rubinenc Carlos Franganillo, per al qual aquest ja és el seu tercer musical. Franganillo, que es va incorporar al muntatge el setembre de l’any passat, interpreta el personatge de Simba, ja d’adult.

“Quan la directora, Maria Torras, amb qui ja vaig tenir la sort de treballar a ‘Singing Talent Show’, em va trucar, no m’ho vaig pensar gaire”, explica l’actor rubinenc, qui afegeix que “aquesta està sent una experiència molt gratificant, ja que és tot un repte, perquè és un musical molt exigent, tant vocalment com corporalment, i sense deixar de banda la part interpretativa”.

Franganillo explica que ha hagut de treballar molt la tècnica vocal i la respiració i que també s’ha preparat molt físicament, ja que per cantar i ballar alhora són aspectes molt importants.

El rubinenc anima la ciutadania a assistir a la representació: “Amb música i veus en directe, una vintena d’actors i actius, projeccions i jocs de llum espectaculars, uns cors meravellosos que emocionen el públic, no s’ho poden perdre”.

En aquest sentit, l’actor local ressalta “la feina que hi ha darrere de l’escenografia i el vestuari, elaborat per la mateixa companyia, així com l’esforç de molts mesos que ha permès crear un espectacle fantàstic cuidat fins al mínim detall”.

La funció serà el 22 de març a les 19 h i les entrades ja estan disponibles en la taquilla del teatre els dijous i divendres de 17 a 20 h o bé reservant-les a través del mail la.sala@ajrubi.cat.

Deixa un comentari