El Pau Casals pinta la paret on fins ara hi havia el mural

Imagen noticia
L’AV Zona Mercat celebra 10 anys de premis ‘Gent del barri, Gent de Rubí’
12 de marzo de 2018
Imagen noticia
Soak in Bleach presenta el seu primer disc a l’Espai 14/13
14 de marzo de 2018

El Pau Casals pinta la paret on fins ara hi havia el mural

Imagen noticia

L’escola Pau Casals s’ha quedat sense el seu mural emblemàtic. Les obres de reforma de l’equipament educatiu, que van començar fa un parell d’anys, incloïen repintar la paret on fins ara es podia veure una pintura dedicada a Pau Casals.

Segons ha explicat la direcció de l’escola, la decisió de pintar sobre el mural ha estat presa de forma consensuada per la comunitat educativa. «A mi també em fa pena haver de pintar el mural, però cal passar pàgina», explica Sílvia Demelo, cap d’estudis del centre, que recorda que «estava en mal estat» i que «queien trossos de paret».

El mural va ser pintat als anys 80 per un grup d’artistes i posteriorment repintat i des d’aleshores es va associar a la imatge de l’escola.

Després de la instal·lació de panells verds i de repintar totes les parets, la previsió era substituir el mural per una capa de pintura.

El projecte d’adequació de l’edifici encara no ha finalitzat, ja que s’ha d’instal·lar un ascensor, però la majoria de reformes internes ja estan acabades.