El Ple aprova l’adjudicació del nou contracte de residus i neteja viària a FCC per 7,6 milions d’euros anuals

Imagen noticia
Nova mobilització contra el centre de menors estrangers sense família
29 de mayo de 2019
Carta oberta al nou equip de govern: demanem voluntat negociadora
31 de mayo de 2019

El Ple aprova l’adjudicació del nou contracte de residus i neteja viària a FCC per 7,6 milions d’euros anuals

Imagen noticia

En una de les sessions més breus del plenari, l’Ajuntament ha adjudicat el contracte de recollida de residus i de neteja viària a FCC, que ja havia guanyat l’anterior concurs i que havia seguit prestant el servei durant els gairebé 4 anys durant els quals el contracte estava caducat.

L’adjudicació s’ha aprovat amb els vots a favor del Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans i els cinc regidors no adscrits: Sergi García, Jonatan Cobo, Noèlia Borque, José Manuel Mateo i Maria Dolores Marín. Veïns per Rubí s’ha abstingut, mentre que Esquerra Republicana de Catalunya, l’Alternativa d’Unitat Popular, Iniciativa per Catalunya Verds i Convergència Democràtica de Catalunya han votat en contra.

El nou contracte suposa una despesa per l’Ajuntament de 7,6 milions d’euros anuals i té una durada de 6 anys, 3 anys més 3 pròrrogues anuals. Fomento de Construcciones y Contratas ha aconseguit 85,62 punts en la licitació, mentre que Rubeo UTE s’ha quedat en 68,41. L’empresa Valoriza Servicios Mediambientales va quedar exclosa.

El darrer Ple del mandat serà el 12 de juny i servirà per aprovar l’acta d’aquest plenari i perquè els regidors s’acomiadin.