El primer Foraestocs de Rubí atreu un nombrós públic a l’illa de vianants

Imagen noticia
Més de 300 persones assisteixen a la Matanza do porco de la Irmandade Galega
17 de marzo de 2013
Imagen noticia
La Finestreta Única Empresarial gestiona més de 2.200 tràmits en només 7 mesos
19 de marzo de 2013

El primer Foraestocs de Rubí atreu un nombrós públic a l’illa de vianants

Imagen noticia

La primera fira Foraestocs de Rubí, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, va atraure dissabte passat un nombrós públic especialment a l’illa de vianants, on la fira es va allargar durant tot el dia. A Ca n’Oriol i a Monturiol-El Progrés, el Foraestocs es va realitzar al matí, però també va registrar una bona afluència de gent.

En aquest sentit, milers de rubinencs van passejar i van buscar ofertes i gangues bé als estands que algunes botigues havien instaŀlat al carrer o bé dintre dels establiments, on molts d’ells havien destinat una zona amb productes de Foraestocs.

Roba, calçat, complements, productes d’alimentació, objectes de papereria, decoració o joguines, en oferta, a meitat de preu o a preus simbòlics són alguns dels productes que es van poder adquirir en el Foraestocs.

Entre els comerciants, la valoració d’aquesta fira ha estat, en general, bona o molt bona, segons ha explicat Enric Pallarès, president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí. En aquest sentit, la Federació assenyala que alguns comerciants estan satisfets per les vendes, altres perquè van treure alguns estocs o restes de temporada i, en general, perquè hi va haver-hi força afluència de públic, fet que sempre anima les vendes. Segons Pallarès, davant la bona acollida de la fira, treballaran per organitzar-ne una segona edició a mitjans o finals de setembre.

El Foraestocs ha donat el tret de sortida a una programació estable de fires i mostres al centre de la ciutat al llarg de l’any, que continuarà aquest proper dissabte amb el Mercat Ecològic i el Mercat d’Artesania. Les següents propostes arribaran el 29 de març amb l’Espardenyat, la fira del producte en català, i el 12 d’abril, amb una mostra de productes vintage.