La Finestreta Única Empresarial gestiona més de 2.200 tràmits en només 7 mesos

Imagen noticia
El primer Foraestocs de Rubí atreu un nombrós públic a l’illa de vianants
18 de marzo de 2013
Imagen noticia
Convocatòria per Rubí camina cap a una candidatura popular a les municipals
20 de marzo de 2013

La Finestreta Única Empresarial gestiona més de 2.200 tràmits en només 7 mesos

Imagen noticia

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), ubicada a la Masia de Can Serra, ha realitzat un total de 2.269 registres des de la seva posada en funcionament al juliol del 2013.

Entre els mesos de juliol i desembre de 2013, 846 empreses diferents es van dirigir a la FUER per gestionar 1.653 tràmits, dels quals 432, al voltant d’un 25%, van entrar directament a través del servei ubicat a Can Serra i no per les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), com fins el moment. Pel que fa als dos mesos que portem d’aquest any, 429 empreses s’han dirigit a la Finestreta Única Empresarial per realitzar 616 tràmits, 297 dels quals, prop d’un 50%, ja han entrat de manera directa.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i govern, Jaume Buscallà, ha fet un balanç positiu d’aquests primers 7 mesos de funcionament de la FUER, destacant que el nou servei s’està consolidant progressivament com un punt de referència per a emprenedors i empresaris, que cada cop més d’adrecen directament a la FUER per demanar informació i gestionar tràmits.

Buscallà ha ressaltat que el principal actiu de la Finestreta Única Empresarial és la centralització de serveis ja que facilita les gestions de les empreses amb l’administració i afavoreix la rapidesa i eficiència dels tràmits. El responsable de Promoció Econòmica ha recordat que la FUER és un projecte que va néixer arran d’un intercanvi i una relació molt propera amb les empreses de Rubí i ha assegurat que està sent molt ben valorada pel teixit empresarial.

La FUER compta amb un equip, format per quatre administratives i un coordinador, que té el suport d’una vuitantena de persones distribuïdes per les diferents àrees que treballen coordinadament amb la FUER, com ara Planejament Urbanístic, Llicències, Obres i Espai Públic, Comerç, Salut Pública, Medi Ambient o el Servei d’Impuls a l’Ocupació, entre altres.