El PSC lliura un xec de 714 euros de la paella solidària a Oncolliga

Imagen noticia
Acrobàcies, màgia i humor protagonitzen l’espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí
1 de octubre de 2018
Imagen noticia
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
3 de octubre de 2018

El PSC lliura un xec de 714 euros de la paella solidària a Oncolliga

Imagen noticia

L’agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Rubí ha lliurat un xec per un valor de 714 euros, diners recaptats durant una paella solidària, a l’entitat Oncolliga Rubí.

La paella organitzada pels socialistes va tenir lloc el passat mes de juny i va comptar amb l’assistència d’unes 350 persones, entre militants i simpatitzants del partit. Els diners recaptats es destinen des de fa quatre anys a una entitat solidària de la ciutat, que enguany ha estat Oncolliga.

Yolanda Ferrera, presidenta d’Oncolliga Rubí, ha agraït l’aportació del PSC i ha anunciat que al llarg d’aquest mes d’octubre realitzaran diferents activitats, coincidint amb el 19 d’octubre, Dia Mundial contra el càncer de mama.

Entre aquestes, el mateix dia 19 a les 16 h a l’Ateneu, amb el suport de Merceria Mercé Tot Labors, s’organitzarà el taller ‘Teixim coixins del cor’, una activitat per realitzar coixins que després es donaran gratuïtament a pacients sotmeses a una mastectomia, ja que per la seva forma de cor s’ajusta perfectament sota el braç i calma el dolor de la incisió i la tensió dels músculs de l’espatlla. Les places ja es poden reservar.