El Rubí Brilla seguirà oferint una sessió mensual del taller de factura elèctrica

Imagen noticia
Èxit d’Arquers Rubí a la lliga de sala
19 de gener de 2018
Imagen noticia
El PP notifica a Jonatan Cobo i Noèlia Borque la seva expulsió provisional del partit
23 de gener de 2018

El Rubí Brilla seguirà oferint una sessió mensual del taller de factura elèctrica

Imagen noticia

Durant l’any passat, el Rubí Brilla va assessorar 166 rubinencs en diferents sessions informatives gratuïtes que van permetre a cada usuari estalviar fins a un 50% de la factura elèctrica. Més d’una trentena de les persones participants al tallers hi van arribar derivades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament en detectar una situació de vulnerabilitat econòmica.

Aquest 2018, els tallers es reprendran el 25 de gener a les 18 hores al Rubí Forma. Com fins ara, el Rubí Brilla oferirà un taller mensual, excepte els mesos de juliol i agost. La resta de tallers d’enguany es faran el dissabte 3 de febrer (11h a l’edifici Ressò de Sant Muç) i dimarts 6 de març (18.30h al Rubí Forma). També hi haurà sessions dimecres 18 d’abril (17.30h), divendres 18 de maig (10.30h), dilluns 11 de juny (18h), dissabte 22 de setembre (10h), dimecres 17 d’octubre (10.30h), dijous 15 de novembre (18.30h) i dimarts 11 de desembre (10.30h), en aquests casos el lloc encara està per confirmar.

Durant les sessions, el Rubí Brilla explica els conceptes bàsics de la factura elèctrica per evitar errors i minimitzar la possibilitat d’enganys per part de les companyies subministradores. Igualment, els assistents reben eines específiques per reduir l’import de la seva factura un cop analitzat cada cas. Algunes de les mesures més habituals són optimitzar el contracte elèctric, modificar hàbits per tal de no malbaratar energia i fórmules per consumir l’energia de manera més eficient.

Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció prèvia a través de l’adreça rubi_brilla@ajrubi.cat o al telèfon 93 581 39 00 ext. 115. El dia del taller cal portar la factura elèctrica.

Lluita contra la pobresa energètica
L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha animat als rubinencs a assistir als tallers: “L’apoderament ciutadà també ha de ser un servei públic per millorar la qualitat de vida dels rubinencs”. Martínez ha insistit que “combatre la pobresa energètica és una de les prioritats del govern i entenem la proposta de canvi de model energètic també com una eina contra la pobresa”.

Deixa un comentari