El Sènior Masculí del CNR atrapa el líder

Imagen noticia
Xerrada sobre el canvi climàtic a la Biblioteca
26 de marzo de 2018
Imagen noticia
Què diuen els programes dels partits polítics catalans sobre les persones refugiades?
28 de marzo de 2018

El Sènior Masculí del CNR atrapa el líder

Imagen noticia

El Sènior Masculí del Club Natació Rubí (CNR) va completar dissabte una jornada perfecta. Els jugadors de Toni Aguilar es van imposar per un ajustat 12-14 en la seva visita al CN Granollers. Un resultat que, combinat amb la derrota de l’AR Ciudad Lineal de Madrid, fan que l’equip rubinenc iguali en punts a l’equip madrileny, líder a la classificació. A manca de tres jornades pel final de la competició, el calendari es preveu d’allò més interessant amb un enfrontament directe, en la penúltima jornada, entre els dos equips que encapçalen la classificació.

Èxit del waterpolo formatiu
Durant el cap de setmana, es va disputar a Madrid el Campionat d’Espanya infantil per federacions territorials. Les dues seleccions catalanes, femenina i masculina, s’han proclamat campiones d’Espanya. En totes dues, el CN Rubí ha comptat amb un representant: David de Requesens i Elena Ruiz. La waterpolista, a més, ha estat escollida com a millor jugadora del campionat.

També els waterpolistes Derek Senpau i Sergi Pina, juntament amb l’entrenador del club Dani Gomez, s’han proclamat campions del torneig internacional Dejan Popov, que s’ha disputat a Becej, a Sèrbia. Tots formaven part de l’equip presentat per l’associació Be Water My Friend en categoria cadet.