El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina es reprograma pel juliol

Imagen noticia
L’Ajuntament destina de forma urgent 65.000 euros perquè les famílies més vulnerables comprin aliments
19 de junio de 2020
Imagen noticia
La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil
23 de junio de 2020

El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina es reprograma pel juliol

Imagen noticia

El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina que estava previst amb motiu del Dia Internacional de les Dones tindrà lloc finalment el 2 de juliol a les 18 h a la Biblioteca. La proposta es va suspendre per l’emergència sanitària provocada per la covid-19 i ara s’ha trobat una data per reprogramar-la.

Dirigit per l’escriptora rubinenca Gracia Pérez, els assistents crearan petits relats des de les experiències personals, centrats en la igualtat i la llibertat. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a l’adreça de correu electrònic [email protected] El cartell promocional de l’activitat recull la frase ‘Per un món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures’, de la marxista polonesa Rosa Luxemburg.

El Servei d’Igualtat està treballant per recuperar tantes activitats com sigui possible del programa creat per commemorar el 8 de març amb la voluntat d’oferir-les en breu a la ciutadania adaptant-les a les indicacions sanitàries de prevenció de contagis.