El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes

Imagen noticia
Sorea presenta el Bioservei de Clavegueram, un sistema innovador per a una gestió més sostenible de la xarxa de clavegueram
20 de enero de 2020
Continuem igual (o pitjor)
22 de enero de 2020

El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes

Imagen noticia

La borrasca Glòria ha deixat al seu pas per Rubí un temporal de vent i pluja que ha provocat diverses incidències a la ciutat des que va començar dilluns. Arbres, cornises i tanques caigudes i cables, planxes i antenes amb risc de caure són algunes de les principals afectacions fins al moment.

Dilluns al llarg del dia, el vent va ser el protagonista. El succés més destacat va ser la caiguda d’un arbre de grans dimensions a l’avinguda de Can Cabanyes, a tocar de l’estació dels Ferrocarrils. Tot i les grans dimensions de l’arbre i de ser una zona molt transitada, l’arbre no va causar danys personals ni materials, però va obligar a tallar el transit a la via fins que operaris de Parcs i Jardins el van poder retirar.

També va caure un arbre al carrer Alacant, a Ca n’Oriol, que els propis veïns van retirar de la via i un mur al carrer París, que es va ensorrar parcialment, però sense perill pels vianants, segons el consistori.

Altres incidències van ser persianes despenjades, antenes a punt de caure o teules que podrien caure i que Protecció Civil va retirar.

La pluja es va unir al vent dilluns a la nit, complicant la situació, no només pel trànsit de vehicles, sinó perquè les incidències continuaven.

Així, aquesta matinada un altre arbre ha caigut sobre un vehicle estacionat al carrer Lisboa amb passeig de La Riera i un segon al carrer Pagesia. El carrer de Can Pòlit, a La Llana, ha quedat impracticable pels vehicles i han caigut dues cornises als carrers Rossend Batlló i al passatge Topazi. També s’ha avisat de dues planxes amb risc de caiguda, als carrers Carrasco i Formiguera i Marconi, entre altres.

Hores d’ara es manté actiu el Pla de Protecció Civil municipal, que estarà en marxa mentre durin les condicions meteorològiques adverses. La previsió és que les pluges i les ratxes de vent s’allarguin fins a dimecres a la nit.