Els espectacles de La Sala ajornats es programaran a partir de finals de setembre

Imagen noticia
Desarticulada una organització criminal amb capacitat per produir sis milions d’euros en marihuana
2 de julio de 2020
Imagen noticia
L’AUP considera que el govern local no està aplicant millores en la mobilitat
6 de julio de 2020

Els espectacles de La Sala ajornats es programaran a partir de finals de setembre

Imagen noticia

Els espectacles de la programació del teatre municipal La Sala que es van ajornar per la covid-19 es programaran a partir del setembre. Les persones que ja van adquirir la seva entrada abans del confinament podran canviar-la per una altra vàlida per a les noves funcions o bé sol·licitar una devolució del seu import a la taquilla de l\’equipament. El servei obre els dijous i divendres de 17 h a 20 h.

La programació es reprendrà el 24 i 25 de setembre amb les dues funcions de \’T\’estimo si he begut\’, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d\’Empar Moliner i direcció de David Selvas. L\’espectacle es representarà a Rubí després que al març les companyies fessin una residència a La Sala.
El 27 de setembre es podrà gaudir de les tres píndoles escèniques programades pel Dia del Teatre. Els espectacles es podran veure a diferents punts de l\’equipament i, tot i que l\’accés serà gratuït, caldrà reservar plaça prèviament.

El 10 d\’octubre serà el torn de \’Bona gent\’, de l\’humorista Quim Masferrer, un espectacle en què el públic es converteix en protagonista. La proposta de petit format \’36+1\’, basada en el llibre \’36 poemes a partir del 36\’, de Ricard Creus, es representarà el 16 d\’octubre en petit format, mentre que el 17 d\’octubre la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l\’escenari rubinenc \’El Rey Lear\’, de William Shakespeare. Els dos muntatges s\’havien programat de forma inicial per commemorar el Dia de la Poesia. \’A vore\’, el Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, s\’ha programat pel 18 d\’octubre. Es tracta d\’un espectacle que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l\’imaginari contemporani urbà, com per exemple la música electrònica i les danses populars.

Al novembre, es representarà \’Qui ets?\’, un text de Màrius Serra basat en les seves pròpies experiències personals, que arribarà a la ciutat gràcies a la col·laboració amb l\’Aula d\’Extensió Universitària de Rubí. El 28 de novembre, es recuperarà el muntatge \’Nueva York en un poeta\’, en què Alberto San Juan ret homenatge a Federico García Lorca i al seu llibre \’Poeta en Nueva York\’, un espectacle que serà en petit format.

Ja al 2021, el 28 de febrer, arribarà a Rubí \’La tercera juventud\’, la proposta còmica de Justo Molinero i Los Descastaos. Pel que fa a \’El pare de la núvia\’, dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera, encara està pendent de trobar una data. La comèdia estava prevista pels dies previs a la Festa Major.

Espectacles familiars
En relació als espectacles familiars que organitza La Xarxa també s\’han pogut reprogramar. \’Oops!\’ es representarà el 4 d\’octubre, \’Silenci…dansa\’, el 17 de gener i \’The postman\’, el 21 de febrer.
La programació de tardor de La Sala es completarà amb altres títols nous que s\’anunciaran properament.