Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat

Imagen noticia
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
10 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Estaquirot Teatre presenta a La Sala ‘L’aventura d’avorrir-se’, un espectacle familiar que no deixa indiferent
12 de noviembre de 2019

Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat

Imagen noticia

La Colla de Geganters de Rubí, amb la geganta Paula i la gegantona Laia, van participar diumenge en la trobada de gegants de Sentmenat, organitzada en el marc de la Festa Major d’Hivern en honor al patró de la localitat: Sant Menna.

La jornada gegantera festiva va començar a les 9.30 hores amb la plantada de gegants a la plaça de la Vila. Els gegants participants, a més de la colla amfitriona, la de Sentmenat, i la de Rubí, la d’Olesa de Bonesvalls i la de Castellar.

A les 11.30 hores va arrencar la passejada de gegants pels carrers de la localitat que va finalitzar al seu punt d’origen, la plaça de la Vila. Un cop allà de nou van tenir lloc les presentacions de les colles, els balls de cadascuna, el lliurament de recordatoris i el ball conjunt final.

La propera sortida de la colla de Geganters de Rubí serà el diumenge 24 de novembre per participar a la XI Trobada de Gegants de Sant Llorenç Savall.

Inaugurada la mostra ‘Gegants de Paper’ a Fortià
L’exposició ‘Gegants de paper’, promoguda per la Colla de Geganters de Rubí, es va inaugurar dissabte passat a Fortià (Alt Empordà). La mostra s’emmarca en el programa d’activitats de la Trobada Comarcal Gegantera 2019, que tindrà lloc el 24 de novembre i en la qual hi participaran colles de l’Alt i el Baix Empordà. La inauguració de ‘Gegants de paper’ va tenir lloc a les 12 hores al Centre Agrícola i Social i va comptar amb la amb la presència d’autoritats locals, a més del comissari de la mostra, el geganter rubinenc Joan-Miquel Merino, i representants de la colla rubinenca. Merino va fer una breu explicació de la mostra que es pot visitar de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabtes i diumenges d’11 a 13 hores fins al 24 de novembre, dia de la Trobada Comarcal.