Els gegants del Teresa Altet, a la cercavila de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona

Imagen noticia
Les CAV denuncien irregularitats en la construcció i gestió del Centre de Tractament de Residus
12 de febrero de 2018
Imagen noticia
‘Escapes rooms’ a les escoles per promoure el reciclatge
14 de febrero de 2018

Els gegants del Teresa Altet, a la cercavila de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona

Imagen noticia

La colla gegantera de l’escola Teresa Altet va participar el passat dissabte 10 de febrer a la Cercavila de Gegants d’Escoles que es va celebrar amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Com en altres edicions, la colla del Teresa Altet no es va voler perdre la celebració i va gaudir recorrent els carrers principals de Barcelona amb els seus gegantons, la Teresina i l’Oriol, els capgrossos i la seva música.

Trenta-cinc colles d’escoles i AMPA i onze colles geganteres de Barcelona es van concentrar a la plaça dels Àngels per recórrer els carrers dels Àngels i Pintor Fortuny fins a arribar a La Rambla i continuar pel carrer Doctor Ferran fins a la cèntrica plaça de Sant Jaume, on van ser presentades totes les colles.

Els carrers es van omplir de figures diverses, de petits geganters i de públic que va gaudir amb els balls i tocs de gralles i timbals d’aquests petits geganters que garanteixen el futur del món geganter català pels pròxims anys.

La pròxima cita de la colla serà aquest dimecres, quan participarà en el tradicional enterrament de la sardina, que posa el punt final a les festes de Carnaval d’enguany.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *