Els infants de la ciutat lliuren les seves cartes al Mag Rubisenc

Imagen noticia
Documental sobre la vida de l’escriptor Carlos Ernesto García
4 de enero de 2018
Imagen noticia
La Societat de Blues de Rubí organitza un concert de Joan Vinyals Band
8 de enero de 2018

Els infants de la ciutat lliuren les seves cartes al Mag Rubisenc

Imagen noticia

La màgia del Mag Rubisenc continua sent una de les grans atraccions del Nadal a la ciutat. Centenars d’infants s’apropen fins al Castell de Rubí, on el mag té el seu laboratori, per entregar-li en mà les cartes amb els desitjos per als Reis Mags d’Orient.

Els infants han tingut aquests tres dies -entre el 2 i el 4 de gener- l’oportunitat d’entrar al campament secret del Mag Rubisenc en grups molt petits i observar de ben a prop les arts d’aquest personatge emblemàtic conegut per tots els rubinencs.

Com sempre, s’han fet cues a les portes del Castell, però per entretenir els més petits i fer més lleugera l’espera, hi havia un taller de panderetes i un arbre dels desitjos.

El Mag Rubisenc ha explicat que els infants rubinencs “han demanat moltes coses, joguines i coses no tan materials, de cor, per la ciutat, per tenir un Rubí net i bonic com el què tenim, i han demanat també pels pares i els avis, perquè siguem molt feliços i cuidem els uns dels altres”.

A més d’explicar els desitjos dels infants, el mag també ha demanat als periodistes locals que no siguin “trapelles” i que expliquin “bones notícies”.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, també ha visitat el campament del Mag Rubisenc, acompanyada del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. La màxima responsable municipal ha aprofitat la trobada amb el mag per demanar “una ciutat millor, de la qual estar orgullosos, més amable, neta i accessible”.

El campament del Mag Rubisenc ha comptat aquest any amb una important novetat, i és que infants d’escoles rubinenques han pogut visitar el lloc on viu i dorm aquest personatge mític durant la resta de l’any.

El Mag Rubisenc, que ara ja ha tancat el seu campament, s’està preparant per poder donar la benvinguda als Reis d’Orient a la ciutat aquesta tarda en l’inici de la Cavalcada de Reis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *