Els pensionistes de Rubí acorden sumar-se a la gran manifestació del 16 d’octubre a Madrid

Imagen noticia
Comencen les obres a l’accés de l’institut Torrent dels Alous
16 de septiembre de 2019
Imagen noticia
El pintor rubinenc Sergi Marcos exposa a Madrid la mostra ‘Abstracciones atmosféricas’
18 de septiembre de 2019

Els pensionistes de Rubí acorden sumar-se a la gran manifestació del 16 d’octubre a Madrid

Imagen noticia

El Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí (MPDR) ha reprès aquest dimarts al matí les assemblees obertes a la plaça Pere Aguilera. Durant aquesta primera trobada després del període estiuenc, els assistents, una seixantena, han tornat a posar de manifest la necessitat de lluitar pel sistema públic de pensions i per garantir unes pensions dignes.

Una de les primeres decisions ha estat la de sumar-se a la gran manifestació de pensionistes que s’ha organitzat pel proper 16 d’octubre davant del Congrés dels Diputats, a Madrid, convocada per la Coordinadora per la Defensa del Sistema Públic de Pensions. Una mobilització que aplegarà gent d’arreu de l’estat, per la qual ja s’estan organitzant marxes a peu fins a Madrid des d’Andalusia i el País Basc.

A Rubí, com a Terrassa i altres poblacions veïnes, el col·lectiu ja ha començat a organitzar el viatge en autocar a la capital de l’estat i ha animat a pensionistes i a la ciutadania en general a sumar-se. Les persones interessades poden inscriure’s fins a la primera setmana d’octubre durant les assemblees del moviment o contactar amb algun membre en cas de no poder assistir a les trobades. El cost de viatge en autocar és d’uns 40 euros.

D’altra banda, també s’ha abordat la necessitat de mobilitzar més persones, ja que el tema de les pensions afecta o afectarà tothom, i s’ha demanat la col·laboració de tothom per plantejar propostes en aquest sentit. Un dels participants ha reclamat una major implicació per part dels sindicats perquè els treballadors d’ara tinguin garantida la pensió en el futur. També han recordat que cada dimarts es troben a la Sala Neus Català.