Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019

Imagen noticia
Alumnes del Regina Carmeli organitzen una campanya de donació de sang
22 de febrero de 2018
Imagen noticia
Rubí impulsa l’Open Industry 4.0
26 de febrero de 2018

Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019

Imagen noticia

L\’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha presentat els projectes guanyadors del concurs de la Generalitat per construir tres promocions de lloguer assequible a Rubí, el Carmel i el Polvorí. Entre les tres promocions, l\’administració catalana farà una inversió de 4,8 milions d\’euros i està previst que les obres es licitin a principis del 2019.

Els arquitectes encarregats de la promoció de Rubí, ubicada al carrer Marconi, seran els del grup Ravetllat Ribas, SLP, que han guanyat el concurs que es va obrir al juny. Els habitatges estaran situats al barri de Can Sant Joan, en una parcel·la propietat de l\’Incasòl de 740 m² orientada al nord-sud.

L\’edifici tindrà una alçada de planta baixa i tres plantes de pis. A la planta baixa, es permet l\’ocupació total, mentre que en les plantes pis la profunditat edificable es limita a 14 metres. Els 26 habitatges, amb un mínim de 50 m² útils, seran preferentment de dos dormitoris dobles, una cuina tancada, bany complet i una zona de rentat independent, a més d\’una plaça d\’aparcament.

Pel que fa a les altres dues promocions, totes dues a Barcelona, la del Carmel, comptarà amb 20 habitatges, i la del Polvorí, una zona de Montjuïc, amb 16 habitatges. En paral·lel a les tres promocions, l\’Incasòl també ha fet públic que està prevista la construcció de 36 habitatges al Masnou.

A l\’abril, la Generalitat anunciarà els emplaçaments de la segona fase del programa de promoció d\’habitatge públic de lloguer assequible. Les promocions d\’aquest programa seran gestionades per l\’Agència de l\’Habitatge de Catalunya.