Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s

L’Olímpic acusa la falta d’encert i suma la segona derrota consecutiva
17 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La 15a Diada Sardanista es vesteix de reivindicació
21 de noviembre de 2017

Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s

Imagen noticia

La candidatura de Ciutadans (C’s) per a les properes eleccions al Parlament el 21 de desembre compta amb tres rubinencs: la fins ara diputada en el Parlament Sonia Sierra, que ocupa el número 5 de la llista, el coordinador de l’agrupació de Rubí, Eric Laserna, número 35 de la candidatura, i el regidor Francisco Javier López, que va en la posició 44.

La setmana passada ja es va conèixer que Sonia Sierra tornaria a repetir a la llista de Ciutadans, en la mateixa posició que en les darreres eleccions autonòmiques.

Per la seva banda, Francisco Javier López, regidor de C’s, ha recordat que els comicis del 21-D són “una oportunitat de canvi de govern real i de deixar fora als grups que solament han estat preocupats pel procés”, la qual cosa considera que ha provocat “la marxa d’empreses, el descens del turisme i una greu fractura social”. Finalment, Eric Laserna assegura que tant ell com els seus companys de la formació consideren “un honor i una gran responsabilitat” formar part d’aquesta candidatura. Laserna ha desitjat que “hi hagi una gran participació per legitimar el resultat” i ha afirmat que “C’s vol demostrar que són més els catalans que apostem pel seny que per la rauxa”.

Deja una respuesta