Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació

Imagen noticia
L’enllumenat de Nadal manté el túnel i s’amplia amb un laberint i dos arbres
24 de octubre de 2019
Imagen noticia
L’Escola Montserrat commemora el seu centenari amb una desena d’activitats
26 de octubre de 2019

Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació

Imagen noticia

El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) del que forma part la Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez, va celebrar una jornada formativa a Rubí el mes de juny. Aquest dimarts, l\’associació ha volgut agrair aquest fet amb el lliurament d’un quadre a la ciutat.

El president de l’entitat, Lluís Martínez Camps, juntament amb la síndica rubinenca, ha estat l’encarregat de fer el lliurament a l’alcaldessa, Ana M. Martínez. La trobada ha tingut lloc aquest dimarts al matí en el marc de la Fira Municipàlia de Lleida, on ha assistit l’equip de govern. Es tracta d’un esdeveniment de referència pel que fa equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions.

El Fòrum SD va trobar-se a Rubí el mes de juny per rebre formació sobre la Llei de Segona Oportunitat. La cita va tenir lloc a la Biblioteca i va servir per ampliar els coneixements en aquesta norma que ofereix l’oportunitat que les famílies puguin reduir o, fins i tot, condonar els seus deutes amb l’objectiu d’evitar que aquests els portin a una situació d’exclusió.