Els veïns dels tres blocs de Sant Jordi Parc es planten davant dels fons voltor

Imagen noticia
Només un terç dels nouvinguts rubinencs podran votar a les eleccions municipals
9 de enero de 2019
Imagen noticia
Veïns de Rubí i curiositats locals
11 de enero de 2019

Els veïns dels tres blocs de Sant Jordi Parc es planten davant dels fons voltor

Imagen noticia

Els veïns dels tres blocs de pisos de Sant Jordi Parc afectats per l’increment abusiu del preu del lloguer s’han plantat. Els contractes de lloguer dels pisos de protecció oficial ubicats a l’avinguda Ferrer i Domingo han començat a caducar i els nous propietaris, Medasil i Promociones Lladero, pretenen aplicar augment entre un 40% i un 100% en el lloguer.

Ara mateix, hi ha dos immobles en aquesta situació, però en els mesos vinents els tres blocs quedaran afectats. El col·lectiu, format per una vintena de famílies, amb el suport del Sindicat del Lloguer i de l’Ajuntament, ha decidit que no marxaran de casa ni pagaran l’augment, que consideren abusiu, sinó que continuaran abonant cada mes el mateix import pel lloguer de l’immoble a través de girs postals.

Els veïns fa mesos que intenten negociar un nou preu del lloguer sense èxit: «Volem intentar negociar amb ells i no hi ha forma, l’únic que ens han dit és que no canviaran la seva posició», afirma Laura Pérez, del Sindicat del Lloguer. De fet, en alguns casos, es dona la circumstància que, a través de portals immobiliaris, el pis es lloga per un import més baix que el que els propietaris estan demanant als actuals inquilins.

De moment, els veïns continuen mobilitzats i un cop per setmana fan una casserolada al vespre per denunciar la situació.