En Comú i Podem destinen els excedents dels sous dels seus regidors a projectes locals

bombers
Dues persones ferides lleus en l’incendi d’un pis al carrer Lumière
2 de juny de 2021
rafa gascón
Rafa Gascón exposa una quinzena d’escultures a l’Aula Cultural
2 de juny de 2021

En Comú i Podem destinen els excedents dels sous dels seus regidors a projectes locals

Les dues formacions polítiques que formen part de la coalició En Comú Podem, En Comú Rubí i Podem Rubí, han destinat els excedents dels salaris dels seus regidors a quatre entitats locals. Les dues formacions es regeixen per un codi ètic que impedeix que els seus regidors, Ànnia Garcia i Pau Navarro, en el cas d’En Comú Rubí, i Andrés Medrano, de Podem Rubí, cobrin el total de la seva remuneració. Amb aquest excedent, totes dues formacions aposten per ajudar a projectes locals.

En el cas d’En Comú Rubí, el partit polític va convocar un concurs en el qual van participar 9 entitats, que van presentar el seu projecte. D’aquestes, quatre van passar a la final i una seixantena de persones van decidir els guanyadors, que són Alfa Rubí i Educa Play. En el primer cas, es tracta d’un projecte d’alfabetització de persones nouvingudes i en el segon, d’un casal d’estiu a Ca n’Oriol. Els dos projectes guanyadors rebran 1.400 euros cadascun.  “Estem molt satisfets perquè el concurs ha tingut molt bona acollida i anirà destinat a dos projectes que són molt solvents”, ha explicat la regidora Ànnia García.

Per la seva banda, Podem Rubí ha decidit destinar els diners corresponents a l’excedent del sou a les entitats ASAV i Frater-Nadal, que s’encarreguen de prestar assistència alimentària a les famílies necessitades de la ciutat. “Entenem que amb la crisi actual i la situació d’emergència que hi ha, aquesta aportació és una ajuda significativa per cobrir les necessitats bàsiques dels rubinencs”, ha explicat el regidor Andrés Medrano. Les dues entitats rebran 1.080 euros cadascuna.

Els dos partits fan aquesta donació dels excedents de la retribució dos cops a l’any.

Deixa un comentari