Es millorarà la difusió de les ofertes de treball a l’Ajuntament a proposta de C’s

Imagen noticia
L’AUP proposa crear l’Observatori d’Igualtat de Gènere i ordenar el paisatge urbà
20 de febrero de 2018
Imagen noticia
Loly Llorente presenta un llibre sobre la immigració durant els anys 60 a través d’un retrat íntim
22 de febrero de 2018

Es millorarà la difusió de les ofertes de treball a l’Ajuntament a proposta de C’s

Imagen noticia

El grup municipal de Ciutadans (C’s) ha afirmat que ha arribat a un acord amb el govern per tal que l’Ajuntament millori la difusió de les ofertes de treball del consistori. D’aquesta forma, la formació pretén «millorar la transparència municipal perquè els veïns confiïn més en la política rubinenca», segons ha manifestat el portaveu de la formació, José Abadías. L’edil creu que cal «acabar amb ‘l’endollisme’ i les males praxis polítiques».

Aquesta iniciativa, arriben després d’una polèmica entre alguns grups de l’oposició i el govern, ja que els primers consideraven que l’executiu havia millorat sense justificar les condicions de treballadors afins al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Així, segons C’s, el govern farà promoció de les ofertes d’ocupació del consistori en mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

Abadías ja ha avançat que C’s vetllarà «perquè la proposta es compleixi i no quedi sense efecte, com tantes altres» i demana al govern «un compromís real per executar l’acord».

Per últim, el portaveu assegura que Ciutadans continuarà promovent polítiques per «fomentar la transparència, sigui a través de mocions o d’acords puntuals».

Denúncia a Arran
D’altra banda, Ciutadans ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra per un presumpte delicte d’odi d’Arran. L’organització juvenil independentista i d’esquerres va publicar a les xarxes socials un cartell en què qualificava de feixistes el portaveu de Ciutadans, José Abadías, i al líder de Plataforma per Catalunya a Rubí, Josep M. Enguix.