Es repartiran més de 1.700 targetes moneder per cobrir les beques menjador dels infants rubinencs

Imagen noticia
Se suspenen les juntes de govern i els plens fins a la fi de l’estat d’alarma
16 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament ajorna el pagament de taxes, impostos i tributs
18 de marzo de 2020

Es repartiran més de 1.700 targetes moneder per cobrir les beques menjador dels infants rubinencs

Imagen noticia

Els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han informat que garantiran els ajuts de menjador a l’alumnat beneficiari de les beques menjadors i als menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat a través d’unes targetes moneders. Això vol dir que a Rubí, en els propers dies es repartiran 1.782 targetes per cobrir aquestes necessitats i un total de 17.000 a tot el Vallès Occidental.

Les targetes moneders es començaran a distribuir a partir dels propers dies a través de l’Ajuntament de Rubí. Es carregarà a cada família l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament.

D’aquesta forma, la Generalitat vol assegurar que els infants que més ho necessitin puguin continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que els centres educatius estiguin tancats. La mesura estarà en vigor fins que el govern suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents.