Es reprenen les obres de l’skatepark de Can Sant Joan i les noves pistes de petanca de Can Rosés

Imagen noticia
L’Ajuntament de Rubí reparteix àpats a domicili a més d’una seixantena de persones
15 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Rubí Brilla busca 10 comunitats de veïns per fer una prova pilot sobre estalvi energètic
19 de mayo de 2020

Es reprenen les obres de l’skatepark de Can Sant Joan i les noves pistes de petanca de Can Rosés

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha decidit reprendre les obres d’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan i els treballs per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades a Ca n’Oriol i que hauran d’anar a la zona esportiva de Can Rosés. Les dues accions es van aturar el 16 de març i estan en un període avançat dels treballs.

Les obres d’ampliació del parc de patinatge suposaran un augment de la superfície destinada a aquesta pràctica esportiva, amb un circuit per a diferents nivells i zones d’estada pels acompanyats i pel descans. Només falta executar el paviment de formigó de la zona patinable, pavimentar la connexió entre el nou skatepark i l’antic, col·locar el mobiliari urbà i l’enllumenat. Es calcula que les obres estaran acabades en poc més de dos mesos.

Pel que fa al trasllat de les pistes de petanca que ara hi ha a Ca n’Oriol, falta executar la base per col·locar les casetes i fer les pistes de petanca, a més de col·locar el mobiliari urbà i instal·lar la il·luminació. Les obres es finalitzaran en un termini d’aproximadament un mes i mig.

Pel que fa a les obres aturades del carrer Verge de Lourdes i els treballs per realitzar una plataforma sobre el talús del camp de futbol 25 de Setembre, l’Ajuntament està treballant per poder reiniciar-les a principis de juny.