Es torna a tallar l’avinguda de la Llana i el passeig de la Riera durant el cap de setmana per passejar

Imagen noticia
ERC lamenta que el pressupost de l’Ajuntament disminueixi tot i la situació d’emergència social actual
20 de noviembre de 2020
Imagen noticia
L’artista Anna Tamayo farà un Market de Nadal en línia
24 de noviembre de 2020

Es torna a tallar l’avinguda de la Llana i el passeig de la Riera durant el cap de setmana per passejar

Imagen noticia

El Comitè d\’emergències de la covid-19 ha decidit tornar a activar de forma temporal el tancament al trànsit d\’un tram de l\’avinguda de la Llana i el passeig de la Riera amb la intenció de destinar l\’espai al passeig o a l\’esport. De fet, durant aquest cap de setmana la ciutadania ja ha pogut gaudir d\’aquest espai sense vehicles.

La mesura s\’aplicarà els dissabtes, diumenges i festius entre les 10 h i les 20 h, en el tram comprès entre la plaça de la Verneda i el pont de Can Claverí i al passeig de la Riera. La reactivació d\’aquest tancament, que es va aplicar per primera vegada al maig, pretén oferir opcions segures a la ciutadania a l\’hora de moure\’s, atès el confinament perimetral vigent els caps de setmana decretat per la Generalitat de Catalunya.

L\’Ajuntament ha pres aquesta mesura per guanyar espai per a la població en detriment del vehicle privat per tal que els rubinencs tinguin un espai per passejar de forma segura, en un espai prou ample per mantenir la distància de seguretat. \»Hem posat en marxa diferents iniciatives, com ara la conversió de 4 km de carrers en àrees de convivència amb prioritat de pas pels vianants o el tancament d\’un tram de l\’avinguda de la Llana, que ara tornem a aplicar\», ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafael Güeto.

La mesura té un caràcter temporal i se n\’avaluarà la seva continuïtat en funció de com evolucioni la situació. Els vehicles tenen com a alternativa a l\’avinguda de la Llana el carrer del Pont de Can Claverí, en sentit nord, i la carretera C1413, en sentit sud. En cas de buscar aparcament, el consistori recomana estacionar a la plaça de la Verneda o al carrer del pont de Can Claverí.

Els vehicles que estiguin estacionats al tram afectat podran sortir a velocitat reduïda. El bus urbà hi continuarà circulant i també es permetrà l\’accés dels serveis a les empreses.