Festa de cloenda de l’exposició Trast d’Art

Imagen noticia
Alumnes del Torrent dels Alous exposen els seus avenços en la recerca de nous antibiòtics
11 de junio de 2019
Sobre el centre de menors no acompanyats
14 de junio de 2019

Festa de cloenda de l’exposició Trast d’Art

Imagen noticia

L’entitat Caçadors de Trastets, que ha organitzat la mostra que està ubicada des de l’abril a la Biblioteca, ha organitzat una festa de cloenda de l’exposició que tindrà lloc el 20 de juny de 19 a 21 hores.

Durant aquesta, hi haurà la música de l’artista local Sergi Estella, a més de còctels, aperitius i un obsequi per als assistents.

L’exposició no només és una mostra de la gran quantitat de residus que l’entitat ha recollit durant els últims anys en els boscos de Rubí, sinó també un recull de la feina realitzada aquest any. Així, a més de les batudes per recollir objectes, l’entitat ha fet diverses activitats relacionades amb l’art com a eina sensibilitzadora cap al respecte al medi ambient. També ha impulsat el Trast Lab, un projecte col·laboratiu per desenvolupar eines i crear sinergies entre centres docents, l’entitat i la Biblioteca.

La mostra, que porta per títol ‘Trast-Art’, ha comptat amb la participació de diversos artistes locals com Miqui Cardona, Roser Aguilar, Enric Larreula, Sergi Marcos, Sandra Bea, Sonia González ‘La Cuchu’, Carles Mercader, Carme Llop, Miquel Mas, Ariadna Sotelo i Rafa Gascón.

Es tracta d’una exposició multidisciplinària que combina fotografies, pintures, escultures, collages i vinyetes, amb panells de residus, principalment de llaunes i papers de plata.