Festa de Sant Roc de format molt reduït per mantenir viva la cultura popular

Imagen noticia
L’Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez
19 de agosto de 2020
Imagen noticia
El Mercat convoca el I Concurs de Fotografia a través d’Instagram
21 de agosto de 2020

Festa de Sant Roc de format molt reduït per mantenir viva la cultura popular

Imagen noticia

L’Ajuntament i les entitats de la Taula de Cultura Popular i Tradicional Catalana han decidit mantenir la Festa Major petita de Sant Roc adaptant-la a la situació sanitària actual i evitant que els actes siguin multitudinaris.

Per aquest motiu, s’ha presentat un programa insòlit, amb molt poques activitats que tindran lloc entre el 4 i el 6 de setembre a l’Ateneu. La conferència ‘Cultura popular en temps de covid’, a càrrec del gestor cultural David Roselló, encetarà els actes de Sant Roc el 4 de setembre a les 19 h. Posteriorment, a partir de les 20.30 h, es podrà visitar a l’Ateneu una exposició amb els nous capgrossos de la ciutat.

El diumenge 6 de setembre es faran dos concerts als jardins de l’Ateneu. La Cobla Mediterrània oferirà una audició de sardanes a les 18.30 h, mentre que la formació La Petita Havana farà una cantada d’havaneres a partir de les 20.45 h. Per evitar cues i aglomeracions, no hi haurà rom cremat.

A excepció de la visita a l’exposició de capgrossos, les tres activitats -la conferència, les sardanes i les havaneres- requeriran inscripció prèvia, que s’haurà de fer a través del portal https://cursos.ajuntamentrubi.cat. També s’haurà de fer la signatura d’una declaració responsable sobre l’estat de salut. Durant les activitats, caldrà dur mascareta i mantenir una distància de seguretat.

DESCARREGAR EL PROGRAMA