L’Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez

Imagen noticia
Rubí té un risc molt alt de rebrot de coronavirus
18 de agosto de 2020
Imagen noticia
Festa de Sant Roc de format molt reduït per mantenir viva la cultura popular
20 de agosto de 2020

L’Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez

Imagen noticia

El rubinenc Víctor Sánchez ha finalitzat la seva trajectòria com a jugador del RCD Espanyol després que el club hagi decidit prescindir dels seus serveis de cara al nou projecte a Segona Divisió. Sánchez, de 32 anys, ha estat durant 8 anys jugador perico, durant els quals ha disputat 270 partits i era un dels capitans de l\’equip blanc-i-blau. Tot i que encara tenia un any de contracte, el club es va posar en contacte amb el jugador per traslladar-li el seu desig de negociar la seva sortida.

Víctor Sánchez, format al FC Barcelona, va arribar a l\’Espanyol el 2012 i aviat es va guanyar un lloc a l\’onze de l\’entitat perica fins a erigir-se en un dels jugadors més importants del club i més valorats per l\’afició. Però el seu rendiment irregular durant la passada temporada, que va coincidir amb el descens a Segona de l\’equip, li va fer perdre protagonisme i va ser assenyalat per l\’afició.

En una carta de comiat, el jugador de Rubí s\’ha mostrat molt agraït amb el club per tots aquests anys i ha expressat que el seu desig era el de continuar un any més: \»No sentia que era el moment, mai hagués volgut deixar l\’equip a Segona, crec que podria haver aportat coses per intentar ajudar, un mai vol marxar quan les coses van malament\».