Festival solidari de l’Escola Montserrat aquest dimarts a La Sala

Imagen noticia
Satisfacció a Veïns per Rubí per l’increment de vots
27 de mayo de 2019
Imagen noticia
Ignasi Melo, de la Unió Atlètica Rubí, proclamat millor atleta veterà del 2018
29 de mayo de 2019

Festival solidari de l’Escola Montserrat aquest dimarts a La Sala

Imagen noticia

L\’Escola Montserrat ha organitzat aquest dimarts a la tarda a La Sala un festival solidari per recaptar aliments per a les famílies més necessitades. El festival, que comptarà amb diverses actuacions i exhibicions de l\’alumnat del centre i de les activitats extraescolars, està dividit en dos blocs.

La primera funció serà a partir de les 17.15 hores i la segona, a partir de les 18 hores. Per assistir, només cal portar un dels següents aliments per persona: llauna de tomàquet fregit (400g), oli d\’oliva, tonyina, llegums cuits o arròs.

En la primera funció, que serà de 17.15 hores a 18 hores, actuaran alumnes de P5, que cantaran \’La cançó dels Pirates\’, mentre que alumnes de 2n i 3r d\’ESO oferiran un conta contes. A més, l\’alumnat de 5è de Primària interpretarà els temes \’Entreacte\’ i \’Sonet de paper\’ i hi haurà una exhibició de l\’extraescolar de dansa esportiva.

En el segon torn del festival, de 18 a 18.45 hores, estan previstes les actuacions del curs coral d\’ESO, que cantaran \’Fills del mar\’ i \’Only you\’, i de l\’alumnat de 4t A i 4t B, que oferiran el conta contes \’Rap de la música\’ i la cançó \’Rània la música\’, respectivament. A més, també pujaran a l\’escenari participants del curs de teatre de l\’ESO i de nou de l\’extraescolar de dansa esportiva.