Intercanvi de nadales entre el Consell Consultiu de la Gent Gran i l’alumnat de l’escola Balmes

Imagen noticia
Multitudinària manifestació en defensa dels treballadors de Continental Rubí
15 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El festival benèfic ‘Nochebuena para todos’ recapta 3.000 euros
17 de diciembre de 2019

Intercanvi de nadales entre el Consell Consultiu de la Gent Gran i l’alumnat de l’escola Balmes

Imagen noticia

El Consell Consultiu de la Gent Gran va visitar divendres l’Escola Balmes per compartir amb els infants d’aquest centre les festes nadalenques. La trobada s’emmarca en les activitats intergeneracionals que organitza l’Ajuntament amb l’objectiu de generar un aprenentatge mutu entre diferents grups d’edat.

L’alumnat de 1r i 2n de primària de l’escola Balmes va oferir als avis i àvies la interpretació d’algunes nadales actuals, mentre que les persones grans van explicar als infants el conte ‘La nena que volia carbó’ i van cantar amb ells dues nadales tradicionals.

Per tancar la trobada, els alumnes van lliurar als membres del Consell de la Gent Gran una postal de Nadal i una manualitat nadalenca feta amb taps de suro.

«Valorem molt aquestes trobades que permeten que els més grans de ciutat es trobin amb els més petits. Som una ciutat amiga de la infància i també una ciutat amigable amb la gent gran i en dies com avui veiem clarament que les diferents generacions de rubinencs i rubinenques s’enriqueixen i s’ajuden», va dir l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que va assistir a l’acte. Tots els membres del Consell de la Gent Gran van rebre també una ponsètia de Font del Ferro.