‘Italino Grand Hotel’, de la companyia La Tal, s’estrena aquest diumenge a La Sala

Imagen noticia
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid
13 de marzo de 2019
26 de Mayo, un día clave para Rubí
15 de marzo de 2019

‘Italino Grand Hotel’, de la companyia La Tal, s’estrena aquest diumenge a La Sala

Imagen noticia

La companyia rubinenca La Tal, reconeguda i premiada internacionalment, estrenarà aquest diumenge 17 de març al teatre municipal La Sala el seu nou espectacle ‘Italino Grand Hotel’. Després d’anys sense estrenar a casa, La Tal torna a presentar una de les seves creacions al públic rubinenc i ho farà en el marc de la temporada d’espectacles per a un públic familiar que organitza La Xarxa Rubí.

‘Italino Grand Hotel’ és una idea original de Jordi Magdaleno, qui dona vida al protagonista de l’obra, i està dirigida per Tolo Ferrà, en el primer muntatge en el qual treballen junts. Es tracta d’una història «tendre i còmica alhora», segons explica el mateix Magdaleno, qui confessa que per ell està sent tot un repte, ja que està sol a l’escenari.

L’obra situa l’espectador en la bugaderia d’un gran hotel de Nova York, a l’últim soterrani de l’edifici. Allà hi treballa un personatge solitari, que es passa el dia rebent els llençols bruts, que renta, planxa i perfuma, per tornar-los després. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines de la bugaderia i jugant amb la seva ombra. La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines per on els treballadors de l’hotel es comuniquen amb ell. Hi ha dues veus que el salven del tedi i la indiferència, una amb la qual comparteix camaraderia, humor, confidències i una altra tendra, dolça, plena de llum, que és una promesa d’amor.

La funció tindrà lloc diumenge a les 18.30 hores i el preu de l’entrada és de només 5 euros per als socis de La Xarxa i de 6 euros per als no socis.