Ja es poden demanar les subvencions per a la pràctica esportiva

policia
Convoquen onze places per ampliar la plantilla de Policia Local
30 de junio de 2021
atur
Gairebé 300 aturats menys a la ciutat durant el mes de juny
1 de julio de 2021

Ja es poden demanar les subvencions per a la pràctica esportiva

Les famílies rubinenques poden accedir ja a la nova convocatòria de subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les activitats esportives d’inclusió i la pràctica esportiva extraescolar de la temporada 2020-2021. Els ajuts estan adreçats a famílies amb infants i joves de 4 a 18 anys que realitzen activitats esportives a través d’entitats o associacions de famílies de Rubí o d’altres ciutats si no hi ha oferta d’aquestes disciplines.

A la convocatòria s’especifiquen els diferents conceptes subvencionables: les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva fins a un màxim de 125 euros. L’aportació màxima per sol·licitud serà de 525 euros.

Com en les temporades anteriors, la concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar. La quantitat concreta dependrà d’un sistema de gradació. En funció del nivell de renda, s’establirà el percentatge d’ajut que li correspondrà a la família del sol·licitant. En el cas de les activitats d’inclusió, els percentatges de la subvenció s’incrementaran un 5% a cada tram.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 14 de juliol i s’ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o excepcionalment de manera presencial i amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

L’Ajuntament ha destinat a la convocatòria d’ajuts 120.000 euros. A l’anterior edició, es van concedir un total de 237 ajuts.