Ja es pot consultar el cens per a les eleccions generals

Imagen noticia
Multitudinària manifestació feminista a Rubí: les dones prenen els carrers
9 de marzo de 2019
Imagen noticia
«Les Gitanes de Rubí s’han ballat en molts països, com Mèxic, França o Alemanya»
12 de marzo de 2019

Ja es pot consultar el cens per a les eleccions generals

Imagen noticia

Fins al 18 de març, els rubinencs poden consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores i divendres de 8.30 a 14 hores.

També poden comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions, on poden consultar també quin és el seu col·legi electoral. En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

Les eleccions a les Corts Generals del 28 d’abril serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.

Uns 54.000 rubinencs, aproximadament, tindran dret a vot en aquests comicis. Com que el Casino està tancat, en aquesta convocatòria, els electors que votaven en aquest espai electoral es repartiran entre l’Ateneu, el Rubí Forma i l’escola Pau Casals. Previsiblement, l’1 d’abril tindrà lloc el sorteig per designar les persones que integraran les meses electorals.