Ja es pot consultar el cens per a les eleccions generals

Imagen noticia
Multitudinària manifestació feminista a Rubí: les dones prenen els carrers
9 de marzo de 2019
Imagen noticia
“Les Gitanes de Rubí s’han ballat en molts països, com Mèxic, França o Alemanya”
12 de marzo de 2019

Ja es pot consultar el cens per a les eleccions generals

Imagen noticia

Fins al 18 de març, els rubinencs poden consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores i divendres de 8.30 a 14 hores.

També poden comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions, on poden consultar també quin és el seu col·legi electoral. En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

Les eleccions a les Corts Generals del 28 d’abril serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.

Uns 54.000 rubinencs, aproximadament, tindran dret a vot en aquests comicis. Com que el Casino està tancat, en aquesta convocatòria, els electors que votaven en aquest espai electoral es repartiran entre l’Ateneu, el Rubí Forma i l’escola Pau Casals. Previsiblement, l’1 d’abril tindrà lloc el sorteig per designar les persones que integraran les meses electorals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *